Agenda

jul
25
do
2019
Roze Picknick @ Sint Jorisplein amersfoort
jul 25 @ 13:00 – 14:30

Tijdens de Gaypride Amersfoort ’19 organiseren wij voor de 2 maal een Roze Picknick.

Op donderdag 25 juli a.s.vanaf 13.00 uur kan en mag iedereen aanschuiven aan de picknicktafels welke opgesteld staan op het ASint Jorisplein in Amersfoort.

Ten tijde van deze Roze Picknick, kan je onder het genot van een hapje 🥪 en een drankje 🥛, samen met diverse roze organisaties en belanghebbende in gesprek gaan.

Pride Walk @ Café 't Draekje
jul 25 @ 19:30 – 20:30

Stichting Keiroze Amersfoort organiseert dit jaar voor de 3e keer de Pride Walk. In het begin van de avond wappert de regenboogvlag tussen een afvaardiging van de gemeente Amersfoort en de diverse LHTBIQ+ organisaties uit de regio door het centrum van de stad. Leuk feitje, deze vlag hangt ook jaarlijks aan de Westertoren tijdens de Pride Amsterdam. De Pride Walk start dit jaar op het Sint Jorisplein en eindigt op de Groenmarkt. Zo kan je bij terugkomst, gelijk een dansje wagen bij Améézing Pink.

Rainbow Run
jul 25 @ 19:30 – 20:30

Schrijf je nu in voor de leukste run van Amersfoort!

De Rainbow Run is een ‘social run’ van 2,5 of 5 kilometer door de binnenstad van Amersfoort. Onderweg verzamel je polsbandjes in alle kleuren van de regenboog. Als je terugkomt heb je alle kleuren aan je pols en ben je klaar voor het feest van de Gaypride dat na afloop van de run op pleinen van Amersfoort losbarst.

Inschrijven kan via:
http://loopnu.nl/rainbowrun

Roze Disco Hof @ Hof
jul 25 @ 19:30 – jul 26 @ 00:00
Roze Disco Hof, Amersfoort
🕢 19.30 – 00.00 uur
⭐ Wordt vervolgd.. ⭐
Hosted by Lady Galore & Miss Patty Pam Pam

Améézing Pink
jul 25 @ 20:30 – 23:30

Op de Groenmarkt​ zal dit jaar voor het 4e jaar op rij​, Améézing Pink worden georganiseerd. De speciaal samengestelde band, speelt bekende nummers uit o.a. de Homo Top-100 en jullie zingen mee! Net zoals voorgaande jaren, bestaat de mogelijkheid om een nummer adopteren, hoe leuk is dat!

Wil je een donatie doen door een nummer te adopteren? Neem dan contact op via info@gayprideamersfoort.nl of stuur ons een berichtje via Facebook / Twitter / Instagram.

Kosten donatie:
Particulieren €25,00
Bedrijven €50,00 (excl. btw)
Naam en/of logo zullen worden vermeld op social media en een tekstkar bij het evenement 🤗

Je kan kiezen uit de volgende nummers:

Wordt vervolgd…

Met een donatie steun je de Stichting Gaypride Amersfoort​!